Friss topikok

  • Chavez: A dinnye igazi, vagy a készlet része vajon? (2010.08.22. 16:06) Figurák 2.
  • Chavez: Lájk (2010.07.26. 01:19) 35 mozi 2 percben, azaz 35mm
  • Chavez: Jelentem, megnéztem a trélert. :) Egy szót se értettem belőle. :D (2010.07.26. 01:15) Heaven's Door
  • raveon: Hé, csinálj valamit a knetes privátlehetőségeddel, mert nem tudok sunyiba üzenetet küldeni neked! :D (2010.07.04. 08:00) Fujiko Coffee
  • Chavez: Hehe, tök jó. :) Jó lenne tudni, hogy miket beszéltek, úgy nyilván több értelmet nyerne. De techni... (2010.06.02. 16:16) Egy új tehetség

ZONGO BLOG

Képregény, zene, minden

Scars on broadway hírmorzsák

2008.06.15. 11:25 | fdave | 2 komment



Nem mondhatnánk, hogy záporoznak az infók a Scars on Broadway július 29-én esedékes albumáról, de azért a srácok tesznek érte, hogy egyre jobban várjuk a korongot.

A Scars on Broadway a szépemlékű (és még csak fel sem oszlott) System of a down két tagjának: Daron Malakian-nek és a dobos John Dolmayan-nek a formációja. Az első számuk, amit tekinthetünk a közelgő album eddigi egyetlen hivatalos promójának, már régóta meghallgatható, és a They say címet viseli. Semmi cifrázás, ez egy kőkemény rock szerzemény. Engem például ez az egy szám nagyobb örömmel töltött el, mint Serj Tankian egész szólóalbuma, az Elect the dead.
Malakian és Dolmayan néhány zenész kíséretében tavaly szeptemberben vonultak stúdióba, és fel is vettek vagy két tucat számot. Az albumra ezek közül elvileg 14 fog felférni.
A hírek szerint Malakian írta a számok többségét. Róla érdemes tudni, hogy már régóta csillogtatja a szerzői képességeit, hisz a Systemben olyan számokat jegyez sajátjaként, vagy társszerzőként, mint az Aerials,  a Chop Suey!, vagy a Grammy-díjas BYOB. A dalok zongorán, illetve dobgépen születtek, és Daron szerint sokkal inkább lesz rock, mint metál album. A hatások közt megemlíti Iggy Pop-ot, illetve David Bowiet.
Néhány számcím is ismert, valamint persze a szerencsések, akik az eddigi néhány koncertjükre eljutottak, hallhatták őket élőben: Universe, World long gone, 3005, They say, Enemy, Stoner Hate, Babylon és Cute Machines.
A 3005 szövege állítólag valahogy így kezdődik:  "Let's clap our hands for the president and Jesus Christ/And don't forget Charles Manson..." no comment
A Scars nemsokára Európába jön, de a koncertek helyszínei kimerülnek Párizsban, Londonban illetve Berlinben.
A lemezborító is elkészült, itt lehet benne gyönyörködni! :)





























A They say című számot itt hallgathatjátok meg:



És még néhány info: az eredeti Scars on broadway egyébként az Amen-frontember Casey Chaosból, illetve Daron Malakianből állt, azonban Casey kiszállt, Daron pedig megtartotta a nevet. De azért ők is összehoztak egysmást, itt van az egyik számuk, ami a ghetto blaster rehearsals címet viseli:

 

Végezetül pedig egy koncertplakát, ahol a Scars nemrég a Metallica mellett lépett fel.
Jó kis lemez elébe nézünk...


A bejegyzés trackback címe:

https://zongo.blog.hu/api/trackback/id/tr30521137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marton Franciska 2008.07.22. 11:52:05

2008. szept. 4-én Bécsben lépnek fel Daronék az Arénában, az állójegy 24 EUR kb.
Mi megyünk:).

fdave 2008.07.22. 12:02:34

És honnan mentek? Az Aréna jó hely, szóval biztos király lesz! Sőt még annál is jobb! :)
Egyébként légyszives valami elérhetőséget adj meg, vagy írj egy e-mailt nekem:
jackwhite88@gmail.com
Köszi.
süti beállítások módosítása