Friss topikok

  • Chavez: A dinnye igazi, vagy a készlet része vajon? (2010.08.22. 16:06) Figurák 2.
  • Chavez: Lájk (2010.07.26. 01:19) 35 mozi 2 percben, azaz 35mm
  • Chavez: Jelentem, megnéztem a trélert. :) Egy szót se értettem belőle. :D (2010.07.26. 01:15) Heaven's Door
  • raveon: Hé, csinálj valamit a knetes privátlehetőségeddel, mert nem tudok sunyiba üzenetet küldeni neked! :D (2010.07.04. 08:00) Fujiko Coffee
  • Chavez: Hehe, tök jó. :) Jó lenne tudni, hogy miket beszéltek, úgy nyilván több értelmet nyerne. De techni... (2010.06.02. 16:16) Egy új tehetség

ZONGO BLOG

Képregény, zene, minden

3x - Queen, Uriah Heep közel sem direkt módon

2009.07.05. 10:55 | fdave | Szólj hozzá!

Címkék: zene queen uriah heep 3x

Előbbi Langham One Studioban felvett száma mellé gyorsan szúrtam két nagyon, de nagyon korai Uriah Heep nótát is. Ezek érdekessége, hogy még The Gods néven játszották őket, de már érezhető mindaz, amit későbbiekben a jobb albumaikon kidolgoztak, a dalok hangulatuk alapján bármelyik későbbi remekműre felkerülhetnének. Itt kezdett Ken Hensley, valamint a dobos Lee Kerslake is. Nem mellesleg az egyik kedvenc zenekarom volt nagyon sokáig, most már csak a harmadik-negyedik kedvenc, de ez nem oszt, nem szoroz: két albumuk mindmáig mérföldkő a szememben. (Magician's Birthday, Demons and Wizards) Katt a továbbra.

Elsőként tehát a Queen által felvett Son and Daughter felvétele.

 

Aztán itt van mindjárt a The Gods Hensleyvel az élen, a szám címe pedig Looking Glass, még nagyon régről.

 

Végezetül szintén Gods, egy lassúbb szerzemény, a Plastic Horizon. A videó képei senkit ne tévesszenek meg, mert van benne David Byron, Gary Thain, satöbbi satöbbi, szóval a késői Uriah Heep legendái, nem pedig akiket hallunk. ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zongo.blog.hu/api/trackback/id/tr611227502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása