Friss topikok

  • Chavez: A dinnye igazi, vagy a készlet része vajon? (2010.08.22. 16:06) Figurák 2.
  • Chavez: Lájk (2010.07.26. 01:19) 35 mozi 2 percben, azaz 35mm
  • Chavez: Jelentem, megnéztem a trélert. :) Egy szót se értettem belőle. :D (2010.07.26. 01:15) Heaven's Door
  • raveon: Hé, csinálj valamit a knetes privátlehetőségeddel, mert nem tudok sunyiba üzenetet küldeni neked! :D (2010.07.04. 08:00) Fujiko Coffee
  • Chavez: Hehe, tök jó. :) Jó lenne tudni, hogy miket beszéltek, úgy nyilván több értelmet nyerne. De techni... (2010.06.02. 16:16) Egy új tehetség

ZONGO BLOG

Képregény, zene, minden

Rövidhírek, 2. hét

2009.07.24. 23:23 | fdave | Szólj hozzá!

Címkék: image dark horse bone david hine templesmith choker jeff smith shaky kane

Itt van újra a rövid hírösszefoglaló, amit idő hiányában találtunk ki, és annyira jól hangzott, hogy rendszert csináltunk belőle. Második hét.

- A hét híre attól függetlenül, hogy engem boldogít, vagy kétkedéssel telít el kétség kívül az, hogy Jeff Smith folytatja a zseniális Bone sorozatot (!!!!???), illetve ottani karaktereket használ majd az újabb kalandokban. Jövő nyáron érkezik a Bone: Tall Tales, melyet Smith ír és rajzol, segítségül pedig Tom Sniegoski siet. Ezt követően jön egy újabb trilógia, mely a BONE Quest for the Spark címet viseli majd. Megjelenés: 1. könyv 2010. ősz, 2. könyv 2011. tavasz, 3. pedig 2011. nyár. Persze mindez még jól is elsülhet, ha nem számítjuk mindazt, hogy egy lezárt történetről van (volt) szó, amiért egy rakás díjat zsebelt be anno Smith, és hogy mostanában nem igazán van formában. A RASL kivétel, de például a Shazam! négyrészesétől hányni tudnék. Nem baj, a BONE továbbra is az egyik legkedvesebb élményem marad. :) (newsarama)

-"The fastest way to a mans heart? My fist!" - mondja hanyag eleganciával aChoker című, hamarosan az Image kiadónál megjelenő képregény egyik szereplője saját promóposzterén pózolva. A Choker Templesmith és egy bizonyos Ben McCool új képregénye, melyből a felvezető, kedvcsináló képeket a mostani ComicCon-on hozták nyilvánosságra. Ezen a címen megpillanthatjátok őket. (PWBEAT)

- Van ez a Pride and Prejudice and Zombies című könyv, ami engem eléggé meglepett, pedig nem kellett volna. Már egy rakás számban adták el, és elvileg nem is olyan rossz.Legalábbis a wikipédia szerint okosan és viccesen kombinálják Austen regényét a zombikkal. Na ennek a könyvnek érkezik nemsokára a képregényre adaptált változata Tony Lee és Cliff Richards által. Jövő március a kitűzött dátum, a kiadó a Del Rey/Random House. Az eredeti könyv borítója pedig, úgy vélem, magáért beszél. (bleedingcool)

- David Hine (Joker's Asylum, Spider-Man Noir, és még egy rakás más képregény), illetve az általam kevésbé ismert Shaky Kane tollából várható egy új képregénysorozat, melyet az Image fog publikálni. Tudom, hogy ez nem hír, de remek apropó, hogy ezen a linken megcsodálhassátok Shaky Kane stílusát. Nem rossz ez, sőt. (bleedingcool)

- Végül egy gyors áttekintés a heti DH képregényekről. Ismét erős hét volt ez, mármint a szerdai DH megjelenések megint ütősek, akárcsak a múlt héten. Van itt Goon, új és gyönyörű borítóval megáldott Conan, de elindult az általam kevésbé, mások által annál inkább várt Emily the Strange ongoing, és van új Aliens. A jövő hét már annál inkább lesz ínségesebb, hisz csak Dark Times, meg Fear Agent lelkesít, a Rapture-be (3. jön most) még nem kezdtem bele.

Egy Shaky Kane képpel búcsúzunk, viszlát a jövő héten. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://zongo.blog.hu/api/trackback/id/tr161266858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása