Friss topikok

  • Chavez: A dinnye igazi, vagy a készlet része vajon? (2010.08.22. 16:06) Figurák 2.
  • Chavez: Lájk (2010.07.26. 01:19) 35 mozi 2 percben, azaz 35mm
  • Chavez: Jelentem, megnéztem a trélert. :) Egy szót se értettem belőle. :D (2010.07.26. 01:15) Heaven's Door
  • raveon: Hé, csinálj valamit a knetes privátlehetőségeddel, mert nem tudok sunyiba üzenetet küldeni neked! :D (2010.07.04. 08:00) Fujiko Coffee
  • Chavez: Hehe, tök jó. :) Jó lenne tudni, hogy miket beszéltek, úgy nyilván több értelmet nyerne. De techni... (2010.06.02. 16:16) Egy új tehetség

ZONGO BLOG

Képregény, zene, minden

3x - hávéef, azaz hazai vegyes felvágott

2008.12.12. 00:08 | fdave | 2 komment

Ezúttal kivétel nélkül hazai klippeket hoztam, melyek közül remélhetőleg a zenében jártas olvasóközönség is talál újdonságot, mást nem csak 99-szer látott videót, bár ez utóbbit kétlem. :) Kolin, Óriás és Isten háta mögött a tovább után.

A több oldalon is zseniálisnak, és hazai viszonylatban tényleg kiemelkedőnek mondott Kolin bemutatkozó videója szvsz tényleg megérdemli a dicsérő szavakat. Amikor MTV-n láttam nemrég, elsőre nem jött le, hogy magyar, és többedszerre sem találtam semmi kivetnivalót benne. Nagyon ötletes videó, és nekem a zenére sincs panaszom. Még sok-sok ilyet a magyar zenetévékre.

Kolin - Jimmy

 

A következő zenekart én személy szerint albumról egyáltalán nem ismerem, egy honlapon akadtam az új album (időközben megjelent, Jön a címe) néhány dalára előzetesként, és egyből belehabarodtam. A quart.hu valami miatt a Foo Fighters-hez hasonlítja őket, nekem nem jött át (hehehe) ez a párhuzam, de hát ők tudják. A Fát dönteni klipp szintén zseniális, és mindenkinek felhívnám a figyelmét a háttérben megbúvó Orandzs márkájú kis műszerkére. :)

Óriás - Fát dönteni

 

Végezetül jöjjenek az idei év egyik legjobb albumával jelentkező Isten háta mögött tagjai. A szám nem új, címe Kéjgáz. Én elfogultan nem fűznék most hozzájuk semmit sem. :)

Isten háta mögött - Kéjgáz

 

És (éssel nem kezdünk mondatot) azoknak, akik eljutottak a végéig, két gyöngyszemet mutatnék be. Először is kiderül, hogy jobb, ha vigyázunk a nőkkel, másodszor pedig megbizonyosodhatunk ismét, hogy KáBea régebben mekkora vadmacska volt. A szemeiből azért tükröződik a tudás teljes hiánya, csak akkor még nem ült ki teljesen az arcára. Gyönyörű volt, na. Indzsoj. :)

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

A bejegyzés trackback címe:

https://zongo.blog.hu/api/trackback/id/tr38818274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raveon 2008.12.18. 22:00:56

Ez a Kolin tényleg jó, a többi nem jött be. :)

fdave 2008.12.19. 01:03:55

He? :) Pedig az IHM album lesz nálam az egyik jelölt az év hazai albuma kategóriában! :fejvakargatósszmájli:

Kolin klipp tényleg jó. :)
Az Óriásban meg szimplán csak benne van az egyik IHM tag. És az is jó!
süti beállítások módosítása