Friss topikok

  • Chavez: A dinnye igazi, vagy a készlet része vajon? (2010.08.22. 16:06) Figurák 2.
  • Chavez: Lájk (2010.07.26. 01:19) 35 mozi 2 percben, azaz 35mm
  • Chavez: Jelentem, megnéztem a trélert. :) Egy szót se értettem belőle. :D (2010.07.26. 01:15) Heaven's Door
  • raveon: Hé, csinálj valamit a knetes privátlehetőségeddel, mert nem tudok sunyiba üzenetet küldeni neked! :D (2010.07.04. 08:00) Fujiko Coffee
  • Chavez: Hehe, tök jó. :) Jó lenne tudni, hogy miket beszéltek, úgy nyilván több értelmet nyerne. De techni... (2010.06.02. 16:16) Egy új tehetség

ZONGO BLOG

Képregény, zene, minden

Love Hina Christmas Special

2009.01.17. 18:22 | fdave | Szólj hozzá!

Bár nem nézem a Love Hina című animesorozatot, a neten rábukkantam erre a specialra. Elvileg több ilyen is készült, van például nyári is, de mivel bennem még elevenen él a karácsonyi ünnepkör szelleme, értelemszerűen a karácsonyi specialt választottam.

Sajnos a teljes élvezethez fontos lenne követni a sorozatot, számomra főként a szereplők hadának neve okozott nehézséget, ahogy ömlesztve, szinte nagy tömbökben bukkantak fel, és hogy még egy lapáttal erre rátegyenek, a lányok közül néhányan meglehetősen hasonlítanak egymásra. A sorozat lételeme a fanservice, ezt először is a sorozatból kikapott képek nézegetése tudatosította bennem, de szerencsére ezt ebben a negyven perces kisfilmben sem nélkülözik: kapunk formás melleket, gyönyörű szemeket és nagyon kedves lányokat. Az erotikus vonal persze nagyon is visszafogott, az egyik legdirektebb poén, egy radír mellheznyomása is inkább vicces, mint túlzott szexualitást árasztó, de hát szeretjük az ilyet. Mások meg pláne, hatalmas népszerűségnek örvend a Love Hina az egész világon, egy rakás rész született, szóval elég nagy brandról van szó.

Az alapfelállás, ahogy ebből kiszűrtem, hogy egy szállóban, a Hinata-ban lakik a szereplők többsége. Legnagyobb részük lány, de akad néhány srác is. Közülük az egyik, Keitaro játsza a főszerepet, karonöltve a talán legbájosabb és legszebb lánnyal, Narusegawá-val. A sztori egy mendemondára épül: úgy tartják, hogy ha karácsony előestéjén, azaz Szenteste megvallod a szerelmed valakinek (aki bejön neked természetesen:)), akkor azzal hosszúéletű lesz a kapcsolatod. Eszméletlenül banális az egész, de hát a célközönség a fiatalabb fiúk és lányok, ez egyértelmű. Narusegawa bejön Keitaro-nak és fordítva, de ez túl egyszerű lenne, és nem lenne meg a 40 perces műsoridő, így megbonyolítják egy kicsit. A csajszi levelét néhány kislány megtalálja, és félreértelmezi, majd szétkürtölik az egész társaságnak, hogy milyen bejelentésre készül Naru (így becézik ugyanis). A fiú már örülne is, de valamiért Naru hidegen fogadja a közeledését. Amikor már azt hinnénk, hogy ebből semmi sem lesz, kiderül, hogy Naru csak egy régi szerelmével szeretné lerendezni az ügyet, megmondani neki, hogy csak szerette (ezt olvasták félre), és most már más jön be neki (ez lenne Keitaro). Az egész városon keresztül zajlik a hajsza, ahogy megpróbálják összeboronálni a két szerelmest, valamint ahogy a két szerelmes keresi egymást, illetve menekülnek egymástól. Egy szívszorító jelenet (:)) közepette megkapja a plusz munkát vállalt Keitaro ajándékát Naru, de ez még nem jelenti egyáltalán azt, hogy tudják egymás érzéseit. Pedig sietniük kell, hiszen ha éjfél elmúlik, akkor vége mindennek, még egy évet kell várni a következő Szentestéig.

A végén, nem lövök le nagy poént, sikerül a vallomás, de nem egészen úgy teljesül be a kapcsolatuk, ahogy számítanánk rá.

Az általam leszedett videó nem volt a legjobb minőségű, ehelyett árulkodjanak a cikkben jó adag ízléssel elhelyezett képek a képminőségről. Egy vicces, könnyed és szórakoztató negyvenpercet töltöttem ma a gép előtt. Bár újra nem valószínű, hogy egyhamar megnézem, lehet, hogy próbát teszek a summer special-lal. Ha valaki nevetni akar, akkor nézzen Golden Boyt (ha újranézem, természetesen írok róla), de ha azt nem sikerülne leszedni, és visszafogott erotikával fűszerezett bohóckodásra vágyik: Love Hina Christmas Special! ;) Mindezért 6 pont simán megy neki

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zongo.blog.hu/api/trackback/id/tr30883916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása