Friss topikok

  • Chavez: A dinnye igazi, vagy a készlet része vajon? (2010.08.22. 16:06) Figurák 2.
  • Chavez: Lájk (2010.07.26. 01:19) 35 mozi 2 percben, azaz 35mm
  • Chavez: Jelentem, megnéztem a trélert. :) Egy szót se értettem belőle. :D (2010.07.26. 01:15) Heaven's Door
  • raveon: Hé, csinálj valamit a knetes privátlehetőségeddel, mert nem tudok sunyiba üzenetet küldeni neked! :D (2010.07.04. 08:00) Fujiko Coffee
  • Chavez: Hehe, tök jó. :) Jó lenne tudni, hogy miket beszéltek, úgy nyilván több értelmet nyerne. De techni... (2010.06.02. 16:16) Egy új tehetség

ZONGO BLOG

Képregény, zene, minden

3x

2009.03.08. 12:38 | fdave | 3 komment

Másnaposan ébredve igencsak ihlethiánnyal küszködtem, és arra gondoltam, hogy háromszor berakom egymás után a The Do On my shoulders című videóját, mert ha valami, hát az a szám megfelelően fémjelzi blogunkat. Aztán ebédeltem, és jöttek az ötletek, szerencsémre és szerencsétekre!:)

Először is itt a Black Lips. A quart.hu-n néha az újdonságértesítőkön kívül a többi cikkbe is belekapok, és volt egy videóklippszemle, amiből ez a szám volt a legérdemesebb az újrahallgatásra. Egyszerűen imádnivaló az egész, de tényleg, a klipp is, a zene is, és kíváncsi vagyok, hogy néhány gitáros résznél rajtam kívül még kinek ugrik be néha a PUF Bálja?

The Black Lips: Short Fuse

 

Aztán itt van az a klipp, aminek zenei részével bárki vitatkozhat, de szerintem eléggé rendben van, tekintve, hogy sima popzenét hallunk. Elektrodíva, ha lehet így fogalmazni, aki igazából a semmit tudja előadni, a Goldfrappos csaj óta nem nagyon van, így hát berobbant Lady GaGa. :) A szobatársaimat már az őrületbe kergetem azzal, hogy ahányszor elkapjuk a tévében, én követelem a végignézését. De nem azért raktam most ide, mert érthetetlen vonzódásomat akarom kinyílvánítani a hölgyemény iránt (azért azt is egy kicsit), hanem mert irtó érdekes maga a klipp. Amikor először láttam, nagyon erotikusnak tűnt, majd azon kaptam magam, hogy fogalmam sincs, hogy néz ki a csaj. Tehát úgy zúgtam bele, hogy tulajdonképpen meg sem ismerném az utcán, hisz a klippben  csak nagyon rövid ideig lehet az arcát elcsípni. Vagy takargatja, vagy szemüveg, vagy festve van. Ez nem mindennapi, lehet, hogy csúnya? :) Neeem, az azért lehetetlen, bár volt az egyik lány részéről egy vicces magyarázat is: szerinte férfi. :D De a lényeg, hogy a főszereplőt úgy nem mutatják, hogy az egész róla szól, és főleg hogy imageklipp. Szóval nekem felüdülés végignézni napi kétszer. :)

Lady Gaga: Just dance


Just Dance Video

A végére pedig maradjon egy könnyed, de elég stílusos kis popszám így a tavaszias éledezős vasárnapon.

Charlie Winston: Like a hobo

A bejegyzés trackback címe:

https://zongo.blog.hu/api/trackback/id/tr76989130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raveon 2009.03.09. 08:29:29

A PUF megelőzte a korát. :D

Ez a LadyGaga érdekes ügy, mert valahogy ugyanúgy berakom a többi dancepop-katyvaszba, ami ráadásul baromira nem érdekel, de el kell ismerni, hogy valamivel tényleg popposabb, slágeresebb, többvan benne mint a hasonló cuccokba. Viszont a csaj (feje) kissé irritál, jobb is hogy takargatja magát. :P Egyébként a másik klippjében többet láthatsz az arcszekezetéből.

Ha már csajos zene, nekem most ez a Lily Allen "The Fear"-je jön be (valamennyire):

www.youtube.com/watch?v=q-wGMlSuX_c

fdave 2009.03.09. 10:53:05

Szóval akkkor nem csak nálam az a nagy PUF hasonlítgatás. :)

Irritál Gaga feje?! Tény, hogy nem a legszebb nő, sőt, de van valami benne, amit nem tudok leírni.:D Lily Allen új száma meg szerintem is tök jó, az új albumát viszont még nem volt időm meghallgatni. Ellenben emlékszel még a Gabriella Cilmire? Na hát az ő egész albuma van nagyon rendben. Kellemes meglepetés, hogy a Sweet about me-n kívül is van egy sor jó száma, és az albumvégi (asszem) track meg egyenesen a mesterműve. De van új klippje ha jól láttam.

raveon 2009.03.09. 11:32:44

Asszem Sanctuary a címe. De nem hallgattam meg az albumát, mert valahogy nem szeretek mp3-at hallgatni, ha van pénzem ilyesmire akkor inkább megveszem, ami évente kb. 2-3 CD-t jelent.
süti beállítások módosítása