Friss topikok

  • Chavez: A dinnye igazi, vagy a készlet része vajon? (2010.08.22. 16:06) Figurák 2.
  • Chavez: Lájk (2010.07.26. 01:19) 35 mozi 2 percben, azaz 35mm
  • Chavez: Jelentem, megnéztem a trélert. :) Egy szót se értettem belőle. :D (2010.07.26. 01:15) Heaven's Door
  • raveon: Hé, csinálj valamit a knetes privátlehetőségeddel, mert nem tudok sunyiba üzenetet küldeni neked! :D (2010.07.04. 08:00) Fujiko Coffee
  • Chavez: Hehe, tök jó. :) Jó lenne tudni, hogy miket beszéltek, úgy nyilván több értelmet nyerne. De techni... (2010.06.02. 16:16) Egy új tehetség

ZONGO BLOG

Képregény, zene, minden

3x - 2009. június I. hét

2009.06.06. 19:08 | fdave | 1 komment

Címkék: star wars bond 3x jesuschristsuperstar

A héten elölről kezdek mindent. A gépemről minden eltűnt: minden munka, fordítás, képek, programok, írások, listák, filmek, zenék. Minden. A régóta írt filmélmény-lista is, ahogy az ugyancsak régóta vezetett képregényes pontozós listám, amiket nagy valószínűséggel nem fogok visszamenőleg megcsinálni. Meg a photoshoppal összetákolt képeimet sem. Talán visszakérem attól/azoktól, aki(k)nek csináltam. Most van egy teljesen sima gépem, semmi nincs rajta. Fel kell töltenem, éppen ezért most nyugis számok következnek, az utóbbi két nap termései.

Először is belevetettem magam James Bond világába, és elsőként a The Spy who loved me-t néztem meg Roger Moore-ral a főszerepben. Barbara Bach, mint Bond-lány egészen aranyos volt, de nem lett a kedvencem, ahogy Stromberg nevű főgonosz sem. Talán a következő filmben lesznek jobb nők, meg gonoszabb gonoszok.

Carly Simon - The spy who loved me

 

Aztán egy délután alatt letoltuk húgommal a régi Star Wars-trilógiát, ami teljesítménynek teljesítmény, de még mindig távol vagyunk az eredeti célkitűzéstől: nem akarok meghalni anélkül, hogy nem láttam az egész sagát egyetlen nap leforgása alatt!!

Star Wars Empire Theme Song (legyen max hangerővel;))

Végezetül pedig Jesus Christ Superstar. Úgy néhány havonta rám jön a láz az eddig készült legjobb filmes musical-adaptáció iránt, és újra kell néznem egészében, vagy részleteiben. Most utóbbira volt időm, Júdás első száma pedig a legjobb dolog, mióta énekelnek a világon!

szerk.: Jó lenne már itthon is végre SW képregényeket olvasni TPB-ben. Tuti, hogy a Cartaphilus gondolkodott rajta, hogy azt adjon ki, de mano lebeszélte őket, mondván, hogy az Alieneket sokkal többen vinnék! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://zongo.blog.hu/api/trackback/id/tr351167855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raveon 2009.06.07. 15:44:59

Mázlim, hogy túl sok mindent nem tárolok a gépemen, zenékből is két számon kívül is csak raveonettes van (amik meg amúgyis megvannak eredetiben is nagyrészt).

Mostanában régi filmeket néztem, 3 Audrey Hepburn-öset (Római Vakáció, Sabrina, A lány, aki ellopta az Eiffel-tornyot) meg ma a Lili-t. :)
süti beállítások módosítása