Friss topikok

  • Chavez: A dinnye igazi, vagy a készlet része vajon? (2010.08.22. 16:06) Figurák 2.
  • Chavez: Lájk (2010.07.26. 01:19) 35 mozi 2 percben, azaz 35mm
  • Chavez: Jelentem, megnéztem a trélert. :) Egy szót se értettem belőle. :D (2010.07.26. 01:15) Heaven's Door
  • raveon: Hé, csinálj valamit a knetes privátlehetőségeddel, mert nem tudok sunyiba üzenetet küldeni neked! :D (2010.07.04. 08:00) Fujiko Coffee
  • Chavez: Hehe, tök jó. :) Jó lenne tudni, hogy miket beszéltek, úgy nyilván több értelmet nyerne. De techni... (2010.06.02. 16:16) Egy új tehetség

ZONGO BLOG

Képregény, zene, minden

3x - They don't really care about us

2009.06.27. 23:59 | fdave | Szólj hozzá!

Címkék: zene eels jackson 3x

Itt van újra az eheti klipszemle! Sajnos az idei utolsó vizsgámra készülődve, az elmulasztott posztok következtében sikerült a látogatottságot kínos mélységig taszítanom, de ez biztos, hogy nem végleges állapot. Komolyan, nem kifogás.

A héten meghalt Michael Jackson, így két klippjét is figyelmetekbe ajánlom, míg harmadikként az Eels egy élő felvételét láthatjátok. (Ha valamelyik videó nem működne, kattintsatok a címére;)) Na de most katt a továbbra!

Jackson nekem igen sokáig kimaradt, nem tudtam róla többet, mint egy faluban élő átlagember. Mindez vagy fél éve változott meg, amikor egy lány miatt elkezdtem hallgatni, kezdve a zseniális Off the wallal, majd az összes többi albummal, és így néhány kivétellel végighallgatva a szóló életművet örülök, hogy még épp időben kezdtem bele az egészbe. Most, hogy meghalt, és nem lesz újra koncertsorozat, sem újabb bármilyen fellépés, elég szomorú vagyok, de nekem még itt van az újrafelfedezés öröme: másodszorra is végighallgatni mindet! Éppen ezért kedvenc Jackson-dalommal kezdenék.

Ez a They don't care about us.


Michael Jackson - They Don't Care About Us (Official Music Video) - The most popular videos are a click away

Másodikként egy igen energikus (bár az eredetit is majd szétvetette az energia, amit a srácok csak a refrénben engedtek szabadjára valamennyire) felvétel. Igen-igen, a Come together-ről van szó, amit minimum maximális hangerővel ajánlok. MOONWALKER! Nyugodjon békében!

 

 

Végezetül jöjjön az Eels új albumáról az In my dreams. Van egy olyan érzésem, hogy az év végi visszatekintés, meg újabb DÍJosztásnál én emellett fogom letenni a voksom. Voltak jó albumok eddig is idén, de valahogy nemigen volt köztük egy kirobbanó (számomra természetesen), vagy éppen nyugodtságával tüntető, legalábbis figyelemfelkeltő alkotás. Az új Eels lemez viszont gyönyörű dallamokkal, néhol karcos blues, néhol pedig andalítóan elszállós dalokkal van telerakva, és bár az egyszerűsége néhol túlságosan is kiütközik, és zavaró, az összkép mégis pozitív. Többször is sikerült végighallgatnom tanulás közben, és a Fresh blood mellett még mindig az In my dreams a kedvencem, pedig szinte kivétel nélkül érdekes számok jellemzik. Szóval ha elfogadjátok az ajánlatomat, ezen a héten mindenképpen ez vitte a prímet a lejátszómon. (Pedig még mindig rajta van a Heaven on their minds....:))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zongo.blog.hu/api/trackback/id/tr461212762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása