Friss topikok

  • Chavez: A dinnye igazi, vagy a készlet része vajon? (2010.08.22. 16:06) Figurák 2.
  • Chavez: Lájk (2010.07.26. 01:19) 35 mozi 2 percben, azaz 35mm
  • Chavez: Jelentem, megnéztem a trélert. :) Egy szót se értettem belőle. :D (2010.07.26. 01:15) Heaven's Door
  • raveon: Hé, csinálj valamit a knetes privátlehetőségeddel, mert nem tudok sunyiba üzenetet küldeni neked! :D (2010.07.04. 08:00) Fujiko Coffee
  • Chavez: Hehe, tök jó. :) Jó lenne tudni, hogy miket beszéltek, úgy nyilván több értelmet nyerne. De techni... (2010.06.02. 16:16) Egy új tehetség

ZONGO BLOG

Képregény, zene, minden

Anime-manga-mánia...

2009.07.26. 10:22 | fdave | Szólj hozzá!

Címkék: képregény trailer anime devil batman manga marvel dc rozsomák iron man dark horse eisner torajirou kishi

...ami csak nem kezd alábbhagyni ennyi idő után sem. Kis kitekintés az elmúlt napok mangás, animés híreire.

- Megvannak az Eisner-díj nyertesei, köztük a legjobb ázsiai mű amcsi kiadása kategóriában Tezuka Dororo című műve kapta a szobrocskát. Nem lehet véletlen, szinte mindenhol elismerően írnak e sorozatról. Mint például itt, ahol bele is pillanthattok. Wikipédia itt.

- Kitudódott, hogy a Dark Horse új mangát ad ki a közeljövőben. Az alkotó, Torajirou Kishi (Maka-maka) teljesen új címe lesz ez, a tartalomról pedig ennyit árultak el: "genetically designed vampires in a sci-fi police drama set in Tokyo." Több, mint kielégítő. A címe elvileg Devil.

- A Marvel a Mad House animestúdióval szövetkezik négy, Marvel-hőst a középpontba állító anime elkészítésére. Eddig biztosan az Iron Man, illetve a Wolverine kap kicsit trendibb külsőt, a másik kettő kiléte még homály. Mindkét anime első teaserét rögtön meg is nézhetitek.

- Az AnimeVice oldal összeállított egy amolyan Best/Worst listát az elmúlt két év mangáiról. Egy másik blogon meg arra csodálkoznak rá, hogy a listában a seinen kategóriában Berserken kívül egyetlen más Dark Horse cím sem található. Pedig akadna bőven, van választék. Pf.
 
-Végül egy viccesebb: nem csak a Marvel hősök privilégiuma az animésítés. Batman távol-keleti verziója itt lent, Robiné pedig itt látható. ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zongo.blog.hu/api/trackback/id/tr491268813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása