Friss topikok

  • Chavez: A dinnye igazi, vagy a készlet része vajon? (2010.08.22. 16:06) Figurák 2.
  • Chavez: Lájk (2010.07.26. 01:19) 35 mozi 2 percben, azaz 35mm
  • Chavez: Jelentem, megnéztem a trélert. :) Egy szót se értettem belőle. :D (2010.07.26. 01:15) Heaven's Door
  • raveon: Hé, csinálj valamit a knetes privátlehetőségeddel, mert nem tudok sunyiba üzenetet küldeni neked! :D (2010.07.04. 08:00) Fujiko Coffee
  • Chavez: Hehe, tök jó. :) Jó lenne tudni, hogy miket beszéltek, úgy nyilván több értelmet nyerne. De techni... (2010.06.02. 16:16) Egy új tehetség

ZONGO BLOG

Képregény, zene, minden

Gerard Way és a Dark Horse, avagy elképesztő Conos hírek

2009.07.27. 09:39 | fdave | Szólj hozzá!

Címkék: film képregény gerard way dark horse clamp umbrella academy

Van már két zseniális Umbrella Academy sztorink, de a Chemical Romance frontembere nem áll meg: a legújabb hírek szerint egy, az UA-tól teljesen különálló, hat részes sztorival jelentkezik legközelebb, melynek címe The True Lives of the Fabulous Killjoys. A DH fórumán található infók szerint a történet egy átlagos srácról fog szólni, aki vissza szeretné kapni a Ramones-lemezeit, és ezért egy hosszú, hat részes utat kell bejárnia. Több, mint ígéretes. ;) A rajzoló Becky Cloonan, akit a DEMO-ból, vagy például a Pixu-ból ismerhetünk. (ez utóbbiról bővebben később)

Aztán, mert még nincs vége a híráradatnak: jön a harmadik Umbrella Academy széria is, az új üdvöske a Hotel Oblivion címmel jön majd a világra. Juppí!

Végül levezetésképpen még két rövid:

- A DH szorosabbra fűzi kapcsolatait a CLAMP-csoporttal, és kiadja a Chobits című mangasorozatot, amit a Tokyopop egyszer már kihozott. Így tesz a kiadó az MDP Psychoval is.

- Filmes hírek is jöttek, néhány DH-s címet már régóta szeretnének megfilmesíteni, egyenlőre még csak a jogokkal szórakoznak. Tervbe van véve többek között egy Umbrella Academy, Fear Agent, Criminal Macabre, Freaks of the Heartland, Arch Enemies, és The Secret film is. No, ez megint csak nem igazi hír, némelyiket már évekkel ezelőtt is rebesgették. Az Arch Enemies pedig megvan itthon füzetekben, de még mindig nem olvastam el végig. Na majd a film előtt egy hónappal. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://zongo.blog.hu/api/trackback/id/tr791270288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása