Friss topikok

  • Chavez: A dinnye igazi, vagy a készlet része vajon? (2010.08.22. 16:06) Figurák 2.
  • Chavez: Lájk (2010.07.26. 01:19) 35 mozi 2 percben, azaz 35mm
  • Chavez: Jelentem, megnéztem a trélert. :) Egy szót se értettem belőle. :D (2010.07.26. 01:15) Heaven's Door
  • raveon: Hé, csinálj valamit a knetes privátlehetőségeddel, mert nem tudok sunyiba üzenetet küldeni neked! :D (2010.07.04. 08:00) Fujiko Coffee
  • Chavez: Hehe, tök jó. :) Jó lenne tudni, hogy miket beszéltek, úgy nyilván több értelmet nyerne. De techni... (2010.06.02. 16:16) Egy új tehetség

ZONGO BLOG

Képregény, zene, minden

Rövidhírek, 4. hét

2009.08.09. 09:52 | fdave | Szólj hozzá!

Címkék: képregény vertigo rapture dark horse nobody rövidhírek graphic novel jeff lemire blacksad forgácsok exurbia fear agent

Egy hónapja szállítjuk töretlenül a híreket nektek, mert minden nap történik valami érdekes. Na persze a képregények világára értem ezt elsősorban, merthogy abban vagyunk a legjobban otthon. Meg mert ti is ezt szeretitek. (ezt megannyi komment és kattintás is igazolja, muhahaha:))

-Elsőként a hét híre: a Dark Horse jóvoltából lesz elérhető újra a Blacksad című noir képregény. A kivitelezéssel valószínűleg nem lesz gond, az itthon maximum honosított formában olvasható képregényre megéri várni, kihagyhatatlan mű. Amerikában legutóbb az iBooks publikálta külön albumokban. A Dark Horse fejesei nagyméretű, csillivilli és gyönyörű kiadványt ígérnek. Úgy legyen. A DH honlapján még semmit nem találtam ezzel kapcsolatban, de mit szólnátok mondjuk egy ilyen ellenállhatatlan borítóhoz..?

- Oeming és Soma közös képregénye, a Rapture már a harmadik részénél jár, és bár DH címről van ugyancsak szó, még mindig nem kezdtem bele. A newsarama.com jóvoltából most legálisan olvasható az első rész, itt csekkolhatjátok.

- Nemsokára lesz ismét Forgácsok... bejegyzés a blogon. Remélem emlékeztek még, ez az a sorozat, aminek a címét ti adtátok, és a knetes cikkeimhez köthető anyagok, linkek és érdekességek szerepelnek benne. Ha jól belegondolok, legutoljára a Vagabond okán csináltam ilyet. Legutóbbi kiszemelt Jeff Lemire The Nobody című graphic novelje. ;) (jön...jön..jön!)

- Ha már a Vertigónál tartunk: özönlenek a gn-ek továbbra is. A korábban bejelentett új Vertigo Crime címke alatt megjelenő első képregény az augusztusban (esetleges csúszással szeptemberben) érkező Filthy Rich lesz. Brian Azzarello írta, Victor Santos pedig rajzolta. Ezen a linken többmindent megtudhattok, sőt némi bepillantást is nyerhettek.

- Gage Wallace-re rájár a rúd. Pontosabban annyit szív rövid idő alatt, amennyit más egész életében: szakít vele nője, kilakoltatják, sőt ha mindez nem elég, a városát özönvíz veszélyezteti. Scott Allie, akire egyébként inkább az iparos jelző illik, mint a jó író, vagy művészember megnevezés, szállítja a Dark Horse egyik soron következő graphic noveljét . Megjelenés októberben, 112 oldal, fekete-fehér. A címe Exurbia, bepillantó emitt. Kiderül, kiderül, a borító mindenesetre eléggé klafa.

- Bár nem hír, de nem akartam neki külön posztot szentelni: a Top Shelf kiadó választékát böngészve akadtam rá erre az igen érdekes képregényre. A címe The love eaters, az elkövető Andrew Drilon. Ezen a linken álmélkodhattok. ;) What the cigarette said című másik képregénye itt olvasható. Nagyon ügyes srác.

- Rick Remender remek Fear Agent sorozata jelenleg a 27. részével hódít, de mint az ismeretes, a 32. számmal be is fejeződik. Remender elmondása szerint nem lesz több cliffhanger, az olvasók egy befejezett, és kerek történetet tarthatnak majd kezükben. Időközben a Marvelhez (is) igazolt, és a kiadó sok munkával halmozza el, ami mellett nehezen tudja megoldani a Fear Agent írását. Legközelebb újabb rész maximum a mozifilm környéként lehet, ami egy cbr-es cikk alapján nincs is annyira messze. Talán. Ebben a cikkben minderről bővebben is olvashattok.

Na hát ennyi volt. Viszlát jövő héten. ;)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zongo.blog.hu/api/trackback/id/tr191295185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása