Friss topikok

  • Chavez: A dinnye igazi, vagy a készlet része vajon? (2010.08.22. 16:06) Figurák 2.
  • Chavez: Lájk (2010.07.26. 01:19) 35 mozi 2 percben, azaz 35mm
  • Chavez: Jelentem, megnéztem a trélert. :) Egy szót se értettem belőle. :D (2010.07.26. 01:15) Heaven's Door
  • raveon: Hé, csinálj valamit a knetes privátlehetőségeddel, mert nem tudok sunyiba üzenetet küldeni neked! :D (2010.07.04. 08:00) Fujiko Coffee
  • Chavez: Hehe, tök jó. :) Jó lenne tudni, hogy miket beszéltek, úgy nyilván több értelmet nyerne. De techni... (2010.06.02. 16:16) Egy új tehetség

ZONGO BLOG

Képregény, zene, minden

3x - Dolgozós hét 1.

2009.06.14. 23:16 | fdave | Szólj hozzá!

A vizsgaidőszakom zsúfoltabb, mint az egész tavalyi évem együttvéve: amikor nem vizsgázom, dolgozom. Lesz persze vicces poszt megint néhány hét múlva, mert amennyi baromságot én egy nap hallok, azt nem lehet magamba zárni, mert bekrepálnék tőle. Szóval igen, ismét fagyizok, ahogy azt tavaly is tettem. :) Katt a továbbra.

Autóval járok most a munkahelyig, ahonnan motorral tovább. Petőfi rádió ismét barátom, így egyből egy nagyszerű magyar zenekarral és videoklipjükkel nyitnék. A szövege is meglehetősen erős, a szám meg olyan fülbemászós.

Propeller Band - Nem beszél

 

Aztán mivel újranézem a Cowboy Bebop-ot, és úgy néz ki, húgom is csatlakozni fog, csak bepótolja, vagyis behozza hozzám képest a lemaradását, addig én soundtrack-hallgatással ütöm el időmet. Itt van mindjárt a nagyszerű Rain című nóta, tessék érzelmes pillanatban max hangerőn hallgatni. VAgy nem is: Cowboy Bebop-ot nézni, mert egyrészt kihagyhatatlan, másrészt még nagyon jó is.

 

Végezetül pedig egy nagyon király kis szám magától Yoko Kanno-tól, akit ugye istenítünk. (miért is? Cowboy Bebop, Lupin zenék, satöbbi, satöbbi) Élőben adják elő a sorozat intróját. Hajrá, jövő héten újra jövünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://zongo.blog.hu/api/trackback/id/tr161185310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása